Eten en drinken

Voor de Landschapstriënnale is het erg belangrijk dat iedereen lekker te eten en te drinken krijgt tijdens de verschillende activiteiten. Voor het kiezen van de juiste cateraar was duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het werken met lokale seizoensproducten erg belangrijk! Vandaar dat de BioExpress (food) samen met Maatvast (drinks) gekozen zijn als cateraar voor het grootste aantal activiteiten. Voor een aantal specifieke activiteiten wordt de catering verzorgt door The Food Line up.

Ben je benieuwd naar de cateraars? Lees dan gerust even verder.

De BioExpress

De BioExpress is een volledig uitgeruste foodtrailer waarin ze (h)eerlijke, dagverse producten verkopen. Ze maken bij het bereiden van de gerechten zoveel mogelijk gebruik van biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Voor de presentatie van de heerlijke gerechten gebruiken ze biologisch afbreekbare materialen.

Maatschappelijk verantwoord en maatschappelijk betrokken ondernemen staat bij de BioExpress voorop. Bij de BioExpress staan de mens en hun talenten en mogelijkheden centraal.  Ze creëren voor hun medewerkers een vertrouwde (werk)plek, waar zij hun individuele talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen.

De BioExpress verzorgt met plezier een onvergetelijke en unieke catering. Ze verzorgen voor evenementen een menu op maat aan de hand van het ruime assortiment dat ze aanbieden. Bijvoorbeeld soepen en wraps.

Bovendien kan je de BioExpress tegenkomen op festivals, evenementen en markten in de gehele Haarlemmermeer. Voor meer informatie over de BioExpress kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@BioExpress.nl

Maatvast

Stichting Maatvast is met haar 24 sociaal culturele accommodaties in Haarlemmermeer altijd bij jou in de buurt! Ze helpen inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen waar hun locaties zijn gevestigd te versterken. Dit doen ze door initiatieven en activiteiten die worden georganiseerd door inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in de buurt- en dorpshuizen en jongerencentra en bij de uitvoering te ondersteunen. De locaties van Maatvast zijn de plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen.

In onze kwaliteit, activiteiten en klantvriendelijkheid zijn ze één en hanteren ze dezelfde hoge normen. Daarbinnen bestaat alle ruimte voor eigenheid en herkenbaarheid van de individuele locaties. De activiteiten bij iedere locatie van Maatvast worden afgestemd op de behoefte van de buurt, wijk of het dorp.

”We voelen ons vereerd dat we gevraagd zijn om de catering in samenwerking met Biosoepi te verzorgen voor dit prachtige evenement in de Haarlemmermeer.”

The Food Line-Up

The Food Line-up is een cateringbureau met een verse visie op catering. Het zijn echte food fanaten, innovatieve voorlopers en conceptbouwers. De catering concepten zijn een mix van frisse ideeën, waanzinnig lekkere specialiteiten en service van kop tot staart. Elke klant krijgt zijn of haar eigen Line-up die bestaat uit verschillende chefs en specialisten, barren, aankleding, randprogramma & bijzondere extra’s.

”We maken van catering een groot culinair spektakel en tillen op deze manier evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau.”

Blijf op de hoogte van de activiteiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Follow us
#landschapstriennale