Land van schaarste en overvloed

dinsdag 20 april 2021
12:30 –
13:45 uur
Op VR toekomstexpeditie

Op VR TOEKOMSTEXPEDITIE met NRC en WUR

In de themavisual ontdek je een preview van de VR toekomstbeelden van het Brabants buitengebied. Meer zien? Reis dan mee naar de virtuele wereld op 20 april, want dan gaat BrabantKennis Op VR toekomstexpeditie.

We hebben twee speciale gasten uitgenodigd om mee te gaan op expeditie: Rudi van Etteger (WUR) en Wouter van Noort (NRC) . Tijdens deze online bijeenkomst leiden Nik Baerten (Pantopicon) en Piera Fehres (BrabantKennis) deze twee landschapskenners rond in de VR toekomstwereld en jij kunt mee!

Rudi is assistent professor landschapsarchitectuur aan Wageningen University. Hij is docent en researcher, gespecialiseerd in de esthetiek van het landschap.

Wouter is journalist voor NRC Handelsblad en schrijft met name over technologie en media. In NRC Future Affairs geeft hij een blik voorbij de korte termijn, met een wekelijkse selectie uit de wereldpers over pioniers en innovatiedenkers.

Sluit aan bij deze online sessie tijdens de Landschapstriënnale voor een eerste en unieke kans om de toekomst van het Brabants buitengebied in VR te bezoeken. In deze virtuele wereld worden nieuwe realiteiten, nieuwe beelden en nieuwe logica’s zichtbaar gemaakt, worden nieuwe vragen gesteld en nieuwe gesprekken gevoerd.

Ga je mee op virtuele field trip naar de toekomst van ons Brabants buitengebied? Deelname is gratis, wel even aanmelden!