Landschapstriënnale 2023

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale ergens in Nederland georganiseerd. Doel is het bewustzijn van de waarden die in het cultuurlandschap zijn verankerd, maar ook de betrokkenheid daarmee van boeren, burgers, bestuurders, beheerders en bedrijven te versterken. De Landschapstriënnale stimuleert het gesprek tussen belanghebbenden, belangstellenden en professionals over de kansen en de oplossingen voor het landschap van de toekomst. De editie 2021 vindt plaats in Van Gogh Nationaal Park in Noord Brabant. 

In 2023 strijkt de Landschapstriënnale neer aan de Waddenkust. Onder de titel DYNAMISCHE DELTA worden dan de schijnwerpers op dit bijzondere deel van Nederland gezet.

> Klik hier voor het nieuwsbericht  


Op 9 december 2020 ondertekenen de Stichting Landschapstriënnale en de organisatie van Dynamische Delta de intentieovereenkomst. Dit vindt plaats tijdens de bijeenkomst van de Vereniging van Waddenzeekustgemeenten (Den Helder, Hollands Kroon, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Noardeast-Fryslân, Het Hogeland, Eemsdelta, Delfzijl en Oldambt). 

Op de hoogte blijven van ons programma?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Follow us
#landschapstriennale