TRIALOOG #10: Helend Landschap

Platte kar

TRIALOOG #10: Helend Landschap

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de Platte Kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Wat is de helende kracht van het landschap?”. Bij moderator Saskia van Stein aan de trialoogtafel vanuit Landpark Assisie sluiten deze middag Brigitte Haaften, Renske Visscher en André van de Zande aan.

TRIALOOG #9: Brabantse beken

Live-uitzending vanuit Streekpark Kienehoef Aansprekende tafelgasten Dirk Sijmons en Anne van Kuijk gaan op zoek naar het antwoord op één van de meest actuele vragen van dit moment. Met als leidraad het gezamenlijke product van het Landschapslab Brabantse Beken: de Mozaïekcode ‘Alles begint met water’. Geïllustreerd met filmpjes uit de praktijk van ‘gewoon doen’. Om 17.00 uur start de live-uitzending …

TRIALOOG #9: Brabantse beken Lees meer »

TRIALOOG #8: High Tech, High Green

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de Platte Kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Is landschap een voorwaarde voor kenniseconomie?”. Bij moderator Saskia van Stein aan de trialoogtafel vanuit de Philips Fruittuinen sluiten deze middag Anouk van Eekelen, Adriaan Geuze, Jan Baan en Piet Machielse aan.

TRIALOOG #7: Productieve Natuur

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Hoe gaan we bouwen met natuurlijke materialen?”. Bij moderator Saskia van Stein aan de trialoogtafel sluiten deze middag Harrie Hekhuis (programma directeur Bos en Klimaat Staatsbosbeheer) en Job Wittens (Peppelhout) aan.

TRIALOOG #6: Groenstad

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Hoe brengen we het landschap in de stad?”. Bij moderator Elisabeth van den Hoogen aan de trialoogtafel sluiten deze middag An van Veen (Staatsbosbeheer), Bert Kandel (voorzitter LandStad de Baronie) en Peter van Schie (Gemeente …

TRIALOOG #6: Groenstad Lees meer »

TRIALOOG #5: Zuiderwaterlinie

Vanuit het Heusdense linielandschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Hoe wordt erfgoed een vector voor gebiedsontwikkeling?”. Bij moderator Saskia van Stein aan de trialoogtafel sluiten deze middag Jon van Rooijen (Rijksdienst Cultureel Erfgoed), Jelka Both (Staatsbosbeheer) en Simon van Soolingen (ontwerper) aan.

TRIALOOG #4: Onze Energie, Ons Landschap

Vanuit Natuurpoort de Plaetse in Heeze volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Kan de energietransitie landschap en gemeenschap versterken?”. Bij moderator Elisabeth van den Hoogen aan de trialoogtafel sluiten deze middag Sven Stremke (WUR / AHK) en Theo Gorissen (hoofd Staatsbosbeheer Brabant) aan.

TRIALOOG #2: Datascapes

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Hoe slim is het landschap van de slimste regio van de wereld?”. Bij moderator Elisabeth van den Hoogen aan de trialoogtafel sluiten deze middag Henk Alkemade (RCE), Rick van den Berg (Provincie Noord-Brabant) en Frank …

TRIALOOG #2: Datascapes Lees meer »

TRIALOOG #1: Vitale Bodem

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Kan schaalverkleining op grote schaal?”. Bij moderator Saskia van Stein aan de trialoogtafel sluiten deze middag Jan Baan (Brabants Landschap), Hendrik Hoeksema (ZLTO) en Martijn Vink (PBL) aan.

TRIALOOG #3: Economische dragers

Vanuit het landschap volgen we het gesprek op de platte kar waar we zoeken naar het antwoord op de opgave “Draagt een boeiend landschap bij aan een bloeiend bedrijf?”. Bij moderator Elisabeth van den Hoogen aan de trialoogtafel sluiten deze middag Merten Nefs (Deltametropool) en Mario Jacobs (wethouder Tilburg) aan.