Landgoed Kleine Vennep Hoofdlocatie

Adres

Landgoed Kleine Vennep Hoofdlocatie

Hoofdweg 1041
Hoofdlocatie: Nieuw-Vennep

Google maps link

De hoofdlocatie: Landgoed Kleine Vennep

Middenin de Haarlemmermeer, aan de rand van het toekomstige PARK21, ligt Landgoed Kleine Vennep. Omgeven door eindeloze polders en vergezichten, vergezeld door De Harp (een van de bruggen ontworpen door Santiago Calatrava) en de Hoofdvaart, is dit de ideale hoofdlocatie voor de Landschapstriennale 2017.
Met veel dank aan de familie Molenaar die haar landgoed speciaal voor de Landschapstriënnale 2017 ter beschikking stelt.

Kleed je warm
De evenementen op de hoofdlocatie Landgoed Kleine Vennep vinden doorgaans plaats in de oude burenschuur. Kleedt u bij koud weer goed aan, er is geen verwarming (natuurlijk serveren wij wel warme thee en koffie).

Toegankelijkheid minder validen
Het grootste deel van het terrein van de Landschapstriennale is goed toegankelijk voor minder validen. De toiletten zijn echter niet toegankelijk voor rolstoelen. We vragen minder validen van tevoren contact met ons op te nemen, zodat we op de juiste dag passende maatregelen kunnen nemen.

Hoe kom je er?

Auto en fiets
Het Landgoed Kleine Vennep is goed bereikbaar met de Fiets en Auto. Ook is er voor beide ruimte om te parkeren. Vul onder aan deze pagina, in Google maps, je adres in en vind de snelste route.

Openbaar vervoer

Vanaf station Hoofddorp
De makkelijkste manier om het Landgoed kleine Vennep te bereiken is via station Hoofddorp. Op station Hoofddorp stap je in bus 310. Vervolgens stap je 10 minuten later uit bij bushalte Nieuw-Vennep Getsewoud. Vanaf bushalte Nieuw-Vennep Getsewoud is het nog 15 minuten lopen via de speciale Landschapstriënnale route. Laat je naaldhakken thuis en kom desgewenst op laarzen, want dit Triennale-pad brengt je middendoor het polderland van Landgoed De Kleine Vennep op het terrein van de Landschapstriënnale!

Vanaf station Nieuw-Vennep
Met het openbaar vervoer is het Landgoed kleine Vennep het ook goed te bereiken via station Nieuw-Vennep. Pak hier bus 162 richting Hoofddorp Station en stap 2 haltes later uit bij de bushalte Haverstraat. Vervolgens is het nog 12 minuten lopen. Loop in noordwestelijke richting op de Noorderdreef en sla vervolgens rechtsaf op de Hoofdweg op. Loop vervolgens 10 minuten rechtdoor tot je de bestemming aan je linkerhand ziet.

Let op: Bus 162 gaat maar eens per half uur.

Kaart niet beschikbaar