Nog 2 weken voor de opening

Nog 2 weken voor de opening

Met maar liefst 56 onderdelen op het programma opent op vrijdag 1 september de Landschapstriënnale 2017 op Landgoed Kleine Vennep, gelegen in PARK21, in het hart van de Haarlemmermeer. Een maand lang wordt het ‘Het Volgende Landschap’ met een rijk programma verbeeld, besproken, gedeeld en gevierd.

De Landschapstriënnale is er voor bewoners, beheerders en boeren; voor geïnteresseerden, studenten en professionals; voor kinderen en volwassenen. Op het programma:

Meer dan tien tentoonstellingen
Met o.a. fotografiewedstrijd Het Volgende Landschap (opening door gedeputeerde Adnan Tekin Provincie Noord-Holland), Onthulling Polderfiguren in PARK21 (opening door wethouder Tom Horn, Gemeente Haarlemmermeer), Prachtlandschap Noord-Holland met foto’s van Theo Baart. Bekijk een overzicht van alle tentoonstellingen.

Cultureel programma voor kinderen en volwassen
Met o.a. Film Tomorrow tijdens de publieksopening, theatergezelschap Karavaan met Grazende Zwaan, literatuur, muziek en beeldende kunst in Het Volgende Culturele Landschap.

Diverse excursies
Met o.a. Kajak mee onder NAP, Fietsexcursie tijdens Open Monumentendag, Waterwandeling Fort bij Vijfhuizen en Fort bij Aalsmeer.

Expertmeetings
Met o.a. Manifestatie Landschap als Vestigingsvoorwaarde, Open Landschap / Open Data, Versterken van erfgoed en duurzame energiewinning, Circulaire economie en de openbare ruimte, Proeven van (Stil)leven, Landscape Branding, Energielandschappen, Recreëren in 2050, Opkomen voor Bodemdaling, Diner Pensant Landschap & Leiderschap, Metropooltop en nog veel meer.

Symposia
International Symposium Confrontations in the Metropolitan Landscape, Symposium: Het volgende (woon)landschap

(Publieks)opening

Op 1 september wordt de 4e editie van de Landschapstriënnale officieel geopend door burgemeester Theo Wetering, Gemeente Haarlemmermeer. Deze opening is besloten en alleen op uitnodiging te bezoeken.

De publieksopening is op 2 september met een uitgebreid programma vol muziek, voedsel, verhalen over het landschap en de film Tomorrow.

Deel dit bericht