Opening expositie ‘Out of the Box’ op 21 augustus

Opening expositie ‘Out of the Box’ op 21 augustus

We consumeren meer en meer, en met veel gemak bestellen we online. Pakketjes worden de volgende dag bezorgd, of zelfs al binnen een paar uur. Welke ruimtelijke impact mag dat hebben? En hoe ziet het logistiek landschap van de toekomst er uit? Voor zulke grote maatschappelijke vragen is de creatieve denkkracht van kunstenaars, ontwerpers en architecten onmisbaar. Vier teams gingen de design-challenge ‘Out of the Box’ aan en hebben ieder een inspirerende visie ontwikkeld. Bekijk ze bij de reizende expositie. De expositie wordt op 21 augustus in de Tilburgse LocHal geopend met een presentatie- en debatavond, en is t/m 1 september te zien.

Met Out of the Box wil initiatiefnemer CAST een bijdrage en impuls leveren aan het debat rondom de ‘verdozing’ van het landschap. Er wordt toegewerkt naar een bijdrage op de Landschapstriënnale binnen het Landschapslab “Nieuwe Economische Dragers” in het voorjaar van 2021.

Lees meer via https://www.castonline.nl/agenda/castatelier-logistiek-landschap-expositie-ontwerpideeen-voor-het-logistiek-landschap-van-de-toekomst

Deel dit bericht