Volledig uitgeruste foodtrailer: de BIoExpress

Volledig uitgeruste foodtrailer: de BIoExpress

Na een succesvolle crowdfunding tussen 25 mei en 25 juni 2017 kan Stichting Philia haar droom verwezenlijken: een echte rollende keuken. Foodtrailer de BioExpress is een duurzame cateringservice die (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft werkervaring op te doen, het horeca vak te leren, deel te nemen als vrijwilliger of als vorm van dagbesteding. Bij de bereiding van de dagverse gerechten gebruikt de BioExpress zoveel mogelijk biologische, lokale en seizoensgebonden producten.

In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer vond er tussen 25 mei en 25 juni 2017 een zeer succesvolle crowdfunding plaats van Stichting Philia om hun droom waar te maken: de BIoExpress. De BIoExpress is een volledig uitgeruste foodtrailer en duurzame cateringservice. (Jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij de BioExpress de kans hun individuele talenten in te zetten en zich verder te ontwikkelen om op die manier hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Voor de bereiding van de (h)eerlijke, dagverse gerechten, waaronder soepen en wraps, maakt de BIoExpress zoveel mogelijk gebruik van biologische, lokale en seizoensgebonden producten.

 

De BioExpress verzorgt graag (ook mogelijk exclusief de foodtrailer) de catering op zowel zakelijke als particuliere evenementen. Bovendien zal de BioExpress in de gehele Haarlemmermeer te vinden zijn op festivals, evenementen, markten en dergelijke.

Foodtrailer de BioExpress verzorgt de catering op de Landschapstriënnale 2017.

Benieuwd naar de andere cateraars? klik dan hier!

Deel dit bericht