2021: High Green – Innovating the Landscape

Van 1 t/m 30 april vond de Landschapstriënnale 2021 plaats in Van Gogh Nationaal Park. Gemist? Alle TRIALOGEN en veel andere online bijeenkomsten zijn terug te kijken.

Nieuws editie 2021

Expeditie Houtbouw & Landschap

Hoewel de Landschapstriënnale 2021 al enige tijd achter ons ligt, gaan de Landschapslaboratoria door met hun onderzoek en activiteiten. Zo organiseert Productieve Natuur met de gemeentes

[...]
Video afspelen

Thema 2021: High Green - Innovating the Landscape

Samen met ontwerpers, experts, bewoners, ondernemers, kunstenaars, agrariërs en beleidsmakers grijpen we in april 2021 de uitdaging aan om tijdens de Landschapstriënnale een breed gedeelde landschapsdiscussie te realiseren. 

Onder de noemer ‘High Green – Innovating the Landscape’ worden tien Landschapslaboratoria gerealiseerd: vooraf geformuleerde concrete landschappelijke opgaven die internationaal relevant én lokaal beleefbaar zijn, en waar tijdens de Landschapstriënnale de schijnwerper op wordt gericht.

Landschapslaboratoria

Ruggengraat van de Landschapstriënnale 2021 zijn tien Landschapslaboratoria. Ze vinden plaats op tien locaties, verspreid door Van Gogh Nationaal Park i.o. en duren elk minimaal een dag. 

meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het programma

Over Van Gogh Nationaal Park

De doelstellingen van Van Gogh Nationaal Park stroken met die van de Landschapstriënnale: ze inspireren en mobiliseren om met creativiteit te kijken naar de grote transities die op ons afkomen. Het programma dat erbij hoort, heeft de ambitie om het landschap structureel en robuust te versterken en te promoten. Daarmee ligt een waardevolle kruisbestuiving met de Landschapstriënnale 2021 voor de hand.

Video afspelen

LT21 is mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van de volgende parents en sponsoren:

Blijf op de hoogte van de activiteiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Follow us
#landschapstriennale