Tijdens dit landschapslaboratorium gaat de documentaire ‘Een bloeiend bedrijf in een boeiend landschap’ van ervaren documentairemaker Ruut van der Beele in première. In deze documentaire wordt de balans tussen de economische ontwikkelingen en een aantrekkelijk landschap onderzocht met een focus op Landschapspark Pauwels bij Tilburg. De eigenaren van vijf ondernemingen in de omgeving vertellen hoe zij tegen het landschap aankijken. Ook geven landschapsarchitecten en een landschapskunstenaar hun visie op de boeiende relatie tussen economie en landschap.

Het doel is te verkennen of en welke wisselwerking er is tussen bedrijven en hun omgeving. Draagt een boeiend landschap bij aan een bloeiend bedrijf? En welke invloed heeft een onderneming op zijn omgeving? Zijn er belemmeringen of juist bewezen mogelijkheden waarbij omgeving en bedrijf iets aan elkaar hebben? Hoe kunnen we van elkaar leren of samenwerken?

Na de vertoning van de documentaire nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de discussie en ervaringen uit te wisselen. Studenten van de Fontys Hogeschool verzorgen een verrassend beeldend intermezzo.

Kijk op 7 april van 15.45 tot 17.45 uur gratis mee.

vrijdag 9 april 2021
| 17:00
– 18:00 uur
woensdag 7 april 2021
| 15:45
– 17:45 uur
Betrokken partijen:

Gemeente Tilburg, CAST, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Kunstloc, Brabants Landschap

Locatie:
online bijeenkomst vanuit landschapspark Pauwels

Blijf op de hoogte van de activiteiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Follow us
#landschapstriennale