PARK21 / Landschapstriënnale naar SHARE Haarlemmermeer

PARK21 / Landschapstriënnale naar SHARE Haarlemmermeer

Op maandag 29 mei a.s. vindt de negende editie plaats van SHARE Haarlemmermeer in Sugar City Halfweg. Het team van PARK21 en de Landschapstriënnale is uiteraard ook aanwezig.

SHARE 2017

Thema van SHARE dit jaar is ‘Airport City’. Schiphol heeft grote impact op de economie en het dagelijks leven in de regio. Innovatieve ontwikkelingen gaan razendsnel en de luchthaven biedt enorme kansen om de transitie naar de circulaire samenleving te versnellen.

Tijdens SHARE 2017 tonen startups én gevestigde ondernemingen duurzame innovatieve businesscases en icoonprojecten. Een unieke kans om in contact te komen met pioniers, spraakmakende initiatieven, potentiële partners en investeerders.

In de transitie naar circulaire economie, is samenwerking cruciaal. Doel van SHARE Haarlemmermeer is dan ook elkaar vaker te ontmoeten en te verbinden. Nieuws en ervaringen te delen. Over sectoren heen gebruik maken van elkaars grondstoffen, kennis en kunde. Elkaar versterken. Slimme innovaties vertalen naar winstgevende businesscases.

Meer weten? Ga naar de website van SHARE.

Deel dit bericht