De verscheidenheid van landschappen en de nabijheid ervan zijn aantrekkelijk voor bewoners, toeristen en bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam. Bewoners en toeristen hebben de steden inmiddels volop ontdekt, maar weten het landschap eromheen nog niet altijd goed te vinden.

Wat is er nodig om meer mensen naar plekken buiten de stad te trekken? Wat betekent dit voor de inrichting en ontsluiting van het landschap? En welke rol kan branding hierbij spelen? Hoe kunnen de overheid en bedrijven de handen hiervoor ineen slaan? Daarover gaan we het hebben tijdens de expertmeeting over Landscape Branding. We nodigen u van harte uit om bij deze expertmeeting aanwezig te zijn.

Inspiratie en discussie

Tijdens de expertmeeting presenteren we u graag het resultaat van de Pilot Buitenpoorten. Vanuit het provinciale programma ov-knooppunten en de MRA is hierin gezamenlijk verkend hoe treinstations beter kunnen functioneren als poorten naar natuur, erfgoed en toeristische plekken.

Daarnaast laten we ons inspireren door twee succesverhalen op het snijvlak van branding, landschap, recreatie en toerisme: Amsterdam Bezoeken, Holland Zien en Colorful Communities (PPG). Na afloop hopen we op een boeiende discussie met ons forum van bestuurders, landschapsarchitecten en marketing-experts.

Spreker

N.t.b. spreker van Amsterdam Bezoeken, Holland Zien en van PPG – Colorful Communities.

Sprekers Pilot Buitenpoorten:
Martijn Dekker (gemeente Haarlem)
Anne Könst (provincie Noord-Holland)

Organisatie

Metropoolregio Amsterdam
Provincie Noord-Holland
DS Landschapsarchitecten
psCity

Aanmelden?

Stuur een mail naar Thécky Wortelboer: wortelboert@noord-holland.nl

wo 20 sep - 09:30 - 11:45

Locatie

Landgoed Kleine Vennep Hoofdlocatie
Hoofdweg 1041
Hoofdlocatie: Nieuw-Vennep

Link naar route en kaart
Toegangsprijs: gratis
Aanmelden verplicht