Fotografen gezocht voor fotografiewedstrijd ‘Het Volgende Landschap’!

Fotografen gezocht voor fotografiewedstrijd ‘Het Volgende Landschap’!

Podium voor Architectuur, PARK21 en Haarlemmermeermuseum De Cruquius in samenwerking met Provincie Noord-Holland en Metropoolregio Amsterdam roepen (amateur)fotografen op om hun idee, mening of visie op ‘Het Volgende Landschap’ te verbeelden.

Wat is voor jou als fotograaf Het Volgende Landschap? Zie je het landschap als leefomgeving, met dorpen en landbouw, kassen? Of juist volgebouwd met een combinatie van werken en wonen? Welke rol krijgt voedselproductie en verkoop?

Meedoen?

Foto’s kunnen met of zonder beeldbewerking worden aangeleverd.
Je kunt de foto’s insturen van 23 juni t/m 31 juli 2017.

De algemene voorwaarden voor deelname vind je op de website van het Podium voor Architectuur. Let op! Niet voldoen aan de voorwaarden betekent helaas, niet meedoen.

Jury en expositie

Een vakkundige jury van fotografen, experts en bestuurders maakt een selectie van ca. 25 foto’s. Deze krijgen een plaats op de buitenexpositie van de Landschapstriënnale, Landgoed Kleine Vennep. De expositie wordt geopend op 9 september en is te bezichtigen van t/m 30 september 2017.

Lezingenavond en busexcursie

Ter inleiding op de wedstrijd organiseert Podium voor Architectuur een Lezingenavond op 15 juni a.s. en een Busexcursie met workshop on the road op 21 juni a.s.

Deelname is gratis, aanmelden voor beide onderdelen verplicht via info@podiumarchitectuur.nl.

Deel dit bericht