LANDSCHAPSTRIENNALE 2017 VAN START

LANDSCHAPSTRIENNALE 2017 VAN START

Het is eindelijk zo ver… Na maandenlange voorbereiding gaat de Landschapstriënnale vandaag officieel van start! Met meer dan 60 evenementen wordt het Nederlandse landschap gevierd, bediscussieerd en beleefd. Morgen is de Publieksopening, dat wil je toch niet missen? 

Publieksopening

Kom 2 september een kijkje nemen op de locatie van de Landschapstriënnale en ontdek wat er de komende maand allemaal te beleven valt. Bekijk de verschillende tentoonstellingen over ‘Het Volgende Landschap’ en de toekomst van de metropoolregio Amsterdam. Leer alles over PARK21. De toegang is GRATIS! Klik hier om te kijken of er wat leuks voor jou bij zit.

Deze week op het programma

In totaal staan er op het festivalprogramma komende maand meer dan zestig (veelal gratis) programmaonderdelen.

Landschapstroonrede op 19 september door Kader Abdolah

Op de derde dinsdag van september organiseert de Landschapstriënnale 2017 net als in 2014 de Landschapstroonrede. Schrijver Kader Abdolah heeft de uitnodiging met groot plezier geaccepteerd, omdat hij naar eigen zeggen: “… graag zijn gedachten over de betekenis van het landschap wil laten gaan.” Het programma komt binnenkort online. Inschrijven wel al mogelijk! (toegang gratis)

Bezoekersinformatie

Bekijk hier allerlei praktische informatie voor je bezoek aan de Landschapstriënnale.

De evenementen op de hoofdlocatie Landgoed Kleine Vennep vinden doorgaans plaats in tde oude burenschuur. Kleedt u bij koud weer goed aan, er is geen verwarming (natuurlijk serveren wij wel warme thee en koffie).

Deel dit bericht